راهنمای خرید گوشی اقتصادی و میان‌رده [آذر ۱۴۰۲]

راهنمای-خرید-گوشی2

راهنمای خرید گوشی اقتصادی و میان‌رده [آذر ۱۴۰۲]

راهنمای-خرید-گوشی

انتخاب و خرید بهترین گوشی بازار، همیشه کار دشواری بوده و نوشتن راهنمای خرید گوشی حتی دشوارتر! در مقابل، خرید یک گوشی گرانقیمت کار ساده‌ای است! برندهای بزرگ معمولاً ۲-۳ مدل گران‌قیمت دارند که بهترین امکانات سخت افزاری موجود را در اختیار خریدار می‌گذارند و واضحا بهترین گوشی‌های بازار هستند، و شما هم به‌راحتی و براساس علاقه شخصی‌تان خرید خود را انجام می‌دهید. اما کار زمانی سخت می‌شود که شما بخواهید براساس درآمدتان هزینه کنید! در این صورت به میدان رقابت شدید برندهای مختلف وارد می‌شوید جایی که رقابت میان برندهای مطرح مانند سامسونگ و شیائومی خیلی تنگاتنگ می‌شود، و آنجا جایی نیست جز بازار گوشی‌های میان رده و اقتصادی است.

“گوشی خوش قیمت با کیفیت خوب چی بخریم ؟” یا “بهترین گوشی بازار چیه؟” این سوالی هست که تمام کسانی که به نوعی با گوشی در شغل و حرفه خود درگیر هستند زیاد می‌شنودند. واضح است که در رده گوشی‌های گران‌قیمت بهترین گوشی‌های بازار مشخص هستند ولی در رده گوشی‌های اقتصادی و میان رده چنین نیست.

البته واقعیت این است که با توجه به تعدد مدل در رده گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی چنین سوال‌هایی چندان عجیب نیست. خیلی از فروشندگان جواب های خیلی کلی به این سوالات می دهند، مثلا اینکه سامسونگ از شیائومی بهتره یا برعکس، ولی این دست جواب‌ها را باید به حساب وفاداری فروشندگان به برند مورد علاقه خود گذاشت تا یک جواب موشکافانه و دقیق. برای اینکه بتوانیم جواب واقع بینانه‌تری به این سوالات بدهیم باید ابتدا معیارهایی کاربردی برای مقایسه مدل‌های مختلف گوشی براساس نیاز کاربران تعریف و بررسی کنیم. اما قبل از اینکار، بیایید فارغ از علایق شخصی مان به برندهای مختلف با یک موضوع کنار بیاییم: هر گوشی‌ای برای هر کسی مناسب نیست، هرچقدر هم که ما از آن راضی باشیم! هیچ برند یا گوشی واضحا بهترین گوشی بازار برای تمام کاربران باتوجه به گستره عظیم نیازهای کاربران نمی‌تواند لقب گیرد، و خرید بهترین گوشی برای هرکس ماجرایی متفاوت خواهد بود پس نباید تعجب کرد که در لیست‌های مختلف بهترین گوشی‌های بازار با گوشی‌های متفاوتی رو به رو می‌شویم. ویژگی های اصلی که حین خرید باید به آن توجه کنیم می‌تواند موارد زیر باشد:

معیار خرید

مقدار رم و فضای ذخیره‌سازی: مطمئنا آگاه هستید که یکی از مهم‌ترین موارد در خرید گوشی توجه به رم و حافظه آن است. سعی کنید تا حد ممکن سراغ گوشی با رم کمتر از ۴ گیگابایت و حافظه کمتر از ۶۴ نروید که در کارهایی بیش از پیغام فرستادن و وبگردی ساده شما را همراهی نخواهد کرد.

پردازنده: توانایی پردازنده نه تنها عامل تعیین‌ کننده مهمی در نحوه اجرای برنامه‌های گوشی است، بلکه تأثیر چشمگیری هم بر عملکرد کلی دستگاه دارد. گوشی‌هایی که از پردازنده‌‌های قدیمی استفاده می‌کنند، ممکن است با چالش‌هایی مانند کم بودن سرعت در خواندن اطلاعات مواجه شوند. پردازنده‌های سری Helio G9X و Dimensity مدیاتک و سری Snapdragon 6 / 7 کوالکام، پردازنده‌های قابل قبولی محسوب می‌شوند. اگر واقعا به دنبال خرید بهترین گوشی بازار هستید شناخت پردازنده‌های مختلف و عملکرد آنان ضروری است.

درگاهUSB-C : حتی اپل هم با iPhone 15  خود مجبور شد به استانداردهای اتحادیه اروپا تن دهد و گوشی خود را با درگاه USB-C بسازد، بنابراین عجیب نیست که عموم گوشی های بازار هم از همین درگاه استفاده کنند، با این وجود هنوز هم گوشی‌های پایین رده ای که از درگاه Mini USB  یا Micro USB استفاده می‌کنند در بازار پیدا می‌شوند. بهتر است خودتان را درگیر مسئله بغرنج خرید انواع و اقسام کابل‌ها و شارژها نکنید و گوشی با درگاه USB-C بخرید!

سیستم عامل یا رابط کاربری سبک: اگر گوشی اقتصادی با پردازنده ضعیف دارید، انتخاب سیستم عامل Android Go  یا رابط کاربری سبکی که از توان پردازشی گوشی بهینه‌تر استفاده کند زندگی شما را آسان‌تر خواهد کرد!

رزولوشن دوربین اصلی: کمپانی‌های سازنده گوشی معمولاً سر‌و‌صدای زیادی راجع به کیفیت دوربین گوشی‌های خود و همینطور تعداد لنز استفاده شده به‌راه می‌اندازند ولی واقعیت این است که این سر و صداها فقط حربه تبلیغاتی هستند. به خصوص تعداد لنز استفاده شده در یک گوشی ملاک اصلی شما نباید باشد زیرا که معمولاً از ماژول‌های کم‌کیفیت و ناکارآمد عموماً دو مگاپیکسلی ماکرو در گوشی‌های اقتصادی استفاده می‌شود. بنابراین اگر اهل عکس گرفتن با گوشی موبایلتان هستید بهتر است توجه خود را به کیفیت دوربین اصلی و رزولوشن تصویر معطوف کنید.

وزن و ابعاد: خوش‌دست بودن گوشی از نکاتی است که معمولاً تا قبل ار خرید گوشی از آن غافل می‌شویم. اندازه صفحه نمایش اکثریت گوشی‌ها ۶٫۲ تا ۶٫۵ اینچ است و طراحی ارگنومیک و گرد بودن گوشه‌ها از نکاتی هستند که نباید از آنها غافل شویم هرچند به‌تنهایی نمی‌تواند یک گوشی را بهترین گوشی بازار کند. گوشی با وزن ۱۷۰-۱۸۰ گرم گوشی سبکی محسوب می‌شود شاید ۲۰-۳۰ گرم بالا و یا پایین‌تر بودن وزن تاثیر خارق‌العاده‌ای در تجربه کاربری شما نداشته باشد ولی این موضوع از اهمیت این مسئله خصوصاً از بعد سلامتی آن، نمی‌کاهد.

باتری و شارژ سریع: انتخاب گوشی با باتری با ظرفیت حداقل ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و پشتیبانی از شارژ سریع با توان حداقل ۲۵ وات می‌تواند عمر باتری و تجربه شارژ بهتری فراهم کند. سعی کنید ترجیحا گوشی بخرید که مدام به دنبال پیدا کردن شارژر برای آن از همکاران و دوستان خود نباشید!
با این تفاصیل، به بررسی بهترین گوشی‌های بازار در رنج های میان رده و اقتصادی بازار در رده های ۳ تا ۱۵ میلیون تومان می‌پردازیم:

گوشی‌های اقتصادی

بهترین گوشی تا ۳ میلیون تومان: Xiaomi Poco C40

خرید-poco-c40

گوشی Poco C40 از شیائومی، به عنوان یک عضو جدید از خانواده گوشی‌های اقتصادی این برند ، توانسته است توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. بدنه گوشی از پلاستیک با تکسچر چرمی طراحی شده که نقطه قوت این گوشی در طراحی می‌باشد. حضور حسگر اثر انگشت در قاب پشتی، علاوه بر افزایش امنیت، برای یک گوشی اقتصادی تحسین‌برانگیز است.

نمایشگر IPS LCD 6.71 اینچی با رزولوشن ۷۲۰۱۶۵۰x، برای یک گوشی اقتصادی، کیفیت خوبی ارائه می‌دهد. با این حال، نکات منفی قابل ذکری نیز وجود دارند. مثلا در زیر نور آفتاب ،  تصاویر به سختی دیده می‌شوند.

باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، قابلیت شارژدهی قابل قبولی در استفاده روزانه داراست. ممکن است سرعت شارژ با آداپتور ۱۰ واتی داخل جعبه کمی طولانی به نظر برسد، اما از لحاظ شارژدهی به نسبت رقبای خود عملکرد بدی ندارد.

دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی در شرایط نوری معمولی عملکرد خوبی دارد، اما در شرایط نوری کم، عکس گرفتن کار چالش‌ برانگیزی خواهد بود، دوربین سلفی نیز برای کابران عادی مناسب است.

استفاده از پردازنده JLQ JL510، عملکرد گوشی را برای استفاده روزانه بهبود می‌بخشد. با این حال، در بازی‌های سنگین با لگ و باگ مواجه خواهید شد که در این رده قیمتی به هیچ وجه تعجب برانگیز نیست.

با قیمت حدود ۳.۵ میلیون تومان، Poco C40 به عنوان یک گزینه اقتصادی مناسب برای کاربرانی است که به دنبال یک گوشی خوش‌قیمت برای کارهای روزانه خود هستند. با این حال، واضح است که برای علاقه‌مندان به عکاسی یا بازی‌های سنگین،این گوشی گزینه ایده‌آلی نیست.

بهترین گوشی تا ۴ میلیون تومان: Samsung Galaxy A04s

خرید-a04s

سامسونگ با وجود تمرکز بر تولید گوشی‌های میان‌رده هیچگاه حاضر نشده از رقابت در بازار گوشی‌های اقتصادی پا‌پس بکشید. گوشی A04S گواه این مدعاست و سامسونگ با  A04S قدرتمندانه به رقابت در بازار گوشی های نه چندان قدرتمند ادامه می‌دهد.

بدنه گوشیA04s  پلاستیکی و ساده است ولی طراحی جذابی دارد. گلکسی A04s از صفحه نمایش ۶٫۵ اینچی با پنل IPS LCD استفاده می‌کند و رزولوشن ۷۲۰۱۶۵۰x ارایه می‌دهد و در زیر نور هم به سختی قابل استفاده است. شاید در ابتدا استفاده از این پنل نامید کننده به‌نظر برسد ولی با یادآوری قیمت A04s جایی برای انتقاد باقی نمی‌ماند. A04Sنقطه قوت صفحه نمایش آن رفرش ریت ۹۰ هرتزی آن است، که برای یک گوشی اقتصادی کامل هیجان‌انگیز است.

از دوربین گوشیA04s  با این رده قیمیتی نمی‌شود انتظار خیلی بالایی داشت، با این حال پشت آن سه دوربین پشت با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دو دوربین با حسگرهای ۲ مگاپیکسلی مشاهده می‌شود. دوربین سلفی هم از حسگر ۵ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. در مجموع دوربین گوشی نسبت به قیمت راضی‌کننده است.

پردازنده اختصاصی اگزینوس ۸۵۰ سامسونگ وظیفه امور پردازشی این گوشی رو به عهده داره و باید منتظر عملکرد متوسطی باشید. اگر استفاده اصلی شما کارهای روزمره است به مشکلی بر نخواهید خورد ولی برای کارهای سنگین‌تر گوشی کمی کند عمل می‌کند. سامسونگ A04s در نسخه‌های ۳/۴ گیگ رم و ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگ حافظه داخلی وارد بازار شده است. باتری گوشی نیز ظرفیت مناسبی دارد (۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی) هوشمند مدت زمان زیادی را کار کند و شما در طول روز به مشکل باتری بر نمی‌خورید.

رقیب جدی این گوشی Redmi 10c است و در صورتی که تجربه روان‌تری از کار با گوشی می‌خواهید می‌توانید به هم فکر کنید ولی اگر یک گوشی با حمایت نرم افزاری طولانی‌تری میخواهید گوشی گوشی A04S، گوشی شماست.

بهترین گوشی تا ۴ میلیون تومان: Samsung Galaxy A04s

خرید-a14

شاید گوشی A14 اصلاً احتیاجی به معرفی نداشته باشد. جانشین به‎حق پرفروش‌ترین گوشی ایران گلکسی  A13 از اسفند ۱۴۰۱ وارد بازار شده و به‌سرعت به یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین گوشی‌های ایران تبدیل شده است.  گوشی A14 نه فقط در ایران بلکه در سطج جهان هم بسیار موفق عمل کرده و به‌سرعت به پرفروش‌ترین گوشی اندرویدی این نسل در جهان تبدیل شد.

شاید همین توضیحات برای جلب نظر کسانی که دنبال یک گوشی اقتصادی جذاب هستند کافی باشد ولی بد نیست که نگاهی به مشخصات و ویژگی‌های این گوشی بیاندازیم.

گوشی A14 با ظاهری جذاب به نسبت نسل قبلی خود به میدان آمده است. با افزایش اندک ابعاد و وزن، و گرد‌تر شدن گوشه‌ها طراحی شکیلی دارد. همچنین  این گوشی از جزئیاتی چون فلش LED و لوگوی Samsung برخوردار است.

گوشی A14 دارای صفحه نمایش ۶.۶ اینچی LCD با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۸ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۰۰ در هر اینچ است. با . روشنایی صفحه ۴۸۰ نیت گوشی عملکرد قابل قبولی در محیط های معمولی دارد، اما در محیط‌های خارج از خانه و زیر نور خورشید ممکن است با چالش مواجه شود. صفحه نمایش از ویژگی‌های خاصی برخوردار نیست و تنها برای یک گوشی ارزان مناسب است.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، گوشی A14از شارژ کافی برای استفاده معمولی تا دو روز برخوردار است. اما، سرعت شارژ به نظر می‌رسد که نسبت به نسل قبلی کاهش یافته است که کمی نامید کننده است.

در بخش دوربین گوشیA14، تغییرات کمی صورت گرفته این گوشی به دوربین اصلی با حسگر ۵۰ مگاپیکسلی استفاده شده و در کنار آن دوربین ۵ مگاپیکسلی اولتراواید و دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو دیده می‌شود.

استفاده از تراشه مدیاتک هلیو G80 و رابط کاربری One UI Core 5، باعث بهبود چشمگیر تجربه کاربری شده اما انتظار اجرای بازی‌های سنگین بدون مشکل و داغ کردن را نباید از آن انتظار داشته باشید.

در مجموع  این گوشی ارزان قیمت با توجه به هزینه‌ای که می‌کنید یک محصول جذاب و قابل اعتماد است و واقعا محصولی ارزشمند به شمار می‌رود.

گوشی‌های میان‌رده

بهترین گوشی تا ۶ میلیون تومان: Xiaomi Poco M5s

خرید-poco-M5s

از سری گوشی‌های خوش قیمتی که توانایی اجرای بازی‌های سنگین را دارند باید به محصول هیجان‌انگیز شیائومی یعنی گوشی Poco M5s اشاره کرد. طراحی ساده اما شکیل با قاب پلاستیکی براق و قاب جلویی گوریلا گلس ۳، این گوشی را از نظر ظاهری کاملا جذاب کرده است.

صفحه نمایش ۶.۴۳ اینچی AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰۲۴۰۰x پیکسل، تصاویر کاملاً زنده و شگفت انگیز را به نمایش می‌گذارند. تنها جایی که میتوان از Poco M5s  در این بخش شکایت کرد رفرش ریت ۶۰ هرتزی آن است که در مقابل رقبا (که عموما ۱۲۰ هرتز هستند) کم می‌آورد.

دوربین چهارگانه گوشی Poco M5s شامل یک لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، لنز التراواید ۸ مگاپیکسلی، لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی است دوربین گوشی قادر به ضبط ویدئو ۴K با ۳۰ فریم در ثانیه نیز هست. کیفیت عکس‌ها خیره‌کننده نیستند ولی شما را ناراضی هم نخواهند کرد.

مدیاتک Helio G95 با گزینه‌های حافظه داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت و ۴ یا ۶ گیگابایت رم، عملکرد خوبی را فراهم می‌کند. با وجود اینکه ممکن است در برخی از بخش‌ها تضادهای کوچکی با نرم‌افزار وجود داشته باشد، امکان به‌روزرسانی نرم‌افزار این مشکلات را برطرف کرده و تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد. تراشه به کار رفته در این گوشی امکان اجرای بازی با کیفیت مناسب را فراهم کرده و نقطه قوت اصلی این گوشی همین عملکرد سخت افزاری قابل احترام است.

با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و پشتیبانی از فست شارژ ۳۳ وات، گوشی Poco M5s  تا حد زیادی از نظر شارژدهی قابل اعتماد است و خیال شما را راحت می‌کند.

با توجه به مشخصات و قیمت مناسب گوشی Poco M5s، این گوشی یک انتخاب کاملاً هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد. طراحی مناسب، سخت افزار قوی، صفحه نمایش با کیفیت، دوربین چهارگانه، و عملکرد باتری قوی، این گوشی را به یک گزینه بالاتر از متوسط  با‌توجه به قیمت آن تبدیل نموده است.

بهترین گوشی حدود ۷ میلیون تومان: Samsung Galaxy A24

خرید-a24

گوشی  A24 با ظاهر مدرنی که شبیه به گوشی‌های بالارده است، از میان‌رده های قدرتمند سامسونگ در بازار است. به نظر می‌رسد که  سامسونگ با تغییراتی در طراحی، از جمله حذف جزیره جداگانه دوربین، تلاش کرده تا ظاهر گوشی را به‌ گوشی‌های بالارده نزدیک کند. استفاده از پنل سوپر امولد و تغییراتی در روشنایی و به‌همراه رفرش ریت ۹۰ هرتزی گوشی  A24 شما تجربه بصری بسیار روان و لذت‌بخشی خواهید داشت.

در بخش دوربین، گوشی  A24از سه لنز ۵۰، ۵ و ۲ مگاپیکسلی استفاده شده است. لنز ۵۰ مگاپیکسلی عکس‌های با کیفیتی را برای یک گوشی در این بازه قیمتی ثبت می‌کند. لنز اولتراواید به نسبت دیگر اولتراواید‌ها عملکرد بهتری دارد اما با مشکلاتی نظیر کاهش دینامیک رنج و جزئیات روبه‌رو است. در شرایط نوری مناسب، دوربین اصلی عکس‌های با کیفیتی ارائه می‌دهد، اما در شرایط نوری ضعیف، عملکرد آن کاهش می‌یابد.

در بخش سخت‌افزار گوشی  A24، از پردازنده مدیاتک هلیو G99 به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G57 MC2 استفاده شده است. این ترکیب بهترین تجربه پردازشی را در این بازه قیمتی ارائه می‌دهد. همچنین، از اندروید ۱۳ و One UI 5.1 استفاده می‌شود که تجربه استفاده روزمره را بسیار بهبود داده است.

در کل گوشی  A24 با قدرت پردازش مناسب و دوربین خوب، به عنوان یکی از محصولات درخشان سامسونگ در این رده قیمتی ارزش خرید بالایی دارد.

بهترین گوشی حدود ۸ میلیون تومان: Xiaomi Redmi Note 12s

خرید-Xiaomi-Redmi-Note-12s

جدیدترین گوشی سری محبوب Note 12  شیائومی یعنی گوشی  Redmi Note 12s با طراحی جذاب و ارتقا سخت افزاری نسبت به نسخه‌های قبلی وارد بازار شده است و توانسته به ‌سرعت خود را میان کاربران جا بیاندازد.

 از نظر ظاهری Redmi Note 12s، با وجود داشتن بدنه‌ی پلاستیکی، ظاهری شبیه به گلس دارد که ظاهری جذاب به گوشی می‌دهد و با داشتن بدنه‌ای تخت و با وزن مناسب و طراحی ارگونومیک باید گفت که با یک گوشی خوش‌دست طرفیم.

صفحه نمایش گوشی  Redmi Note 12s از نوع AMOLED با اندازه ۶.۴۳ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰۲۴۰۰x پیکسل و با ویژگی‌هایی چون نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتزی و تاچ سمپلینگ ۱۸۰ هرتزی، تجربه‌ی بصری روان و بدون لگی را برای کاربر به ارمغان می‌آورد. با این حال، این نکته هم باید ذکر شود که در شرایط نور کم ممکن است تصاویر به خوبی دیده نشوند.

گوشی  Redmi Note 12s از پردازنده مدیاتک هلیو G96 بهره می‌برد، که توانایی خوبی برای انجام بدون مشکل کارهای روزانه و بازی‌های نه‌چندان سنگین دارد. با این حال، استفاده از این پردازنده قدیمی‌تر ممکن است برخی از کاربران را به دیگر گزینه‌ها سوق دهد.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، عملکرد شارژدهی مناسبی در استفاده روزانه دارد. البته، استفاده از آداپتور ۳۳ واتی در گوشی   Redmi Note 12s ممکن است در مقایسه با رقبا کمی ضعیف به نظر بیاید.

 با دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، Redmi Note 12s در شرایط نوری مناسب عکس‌های با کیفیتی را ثبت می‌کند. با این حال، در شرایط نور کم، نویز و کاهش دقت دوربین به چشم خواهد آمد.

 گوشیRedmi Note 12s  از اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 بهره می‌برد که باعث تجربه کاربری آسان و سفارشی‌سازی مناسب می‌شوند.

در مجموع گوشی Redmi Note 12s با طراحی جذاب، صفحه نمایش با کیفیت، سخت افزار متوسط و دوربین قابل قبول، به نظر می‌آید که می‌تواند گزینه‌ای معقول برای افرادی که قصد خرید گوشی با بودجه‌ای محدود دارند باشد.

بهترین گوشی حدود ۱۰ میلیون تومان: Samsung Galaxy A34

خرید-a34

باوجود تغییرات اندک نسبت به نسل قبل ، گوشی A34 سامسونگ توانسته به‌سرعت از گوشی‌های پرطرفدار بازار شود.

گوشی A34 با طراحی مدرن و شباهت ظاهری به گوشی‌های پرچمدار سامسونگ خصوصا سری S23، توجه شما را در نخستین نگاه جلب می‌کند. گردتر شدن گوشه‌ها، حذف برآمدگی دوربین، و مسطح‌شدن پنل جلویی و پشتی ظاهر زیبایی به گوشی داده است.

صفحه نمایش گوشی  A34تفاوت اندکی با نسل قبل دارد ولی با نمایشگرInfinity-U، ابعاد ۶.۶ اینچی، پنل سوپر امولد ،رزولوشن ۱۰۸۰ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی خود توانایی راضی نگاه داشتن کاربران را دارد.

گوشی A34 با تراشه MediaTek Dimensity 1080، پردازنده هشت هسته‌ای، و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4، عملکرد قدرتمندی دارد. با حافظه RAM 8 گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی، این گوشی برای کارهای نیمه‌سنگین نیز عملکرد رضایت بخشی ارائه می‌دهد.

سامسونگ برای Galaxy A34 از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید با زاویه ۱۲۳ درجه، و دوربین ماکرو با فوکوس از فاصله ۴ سانتی‌متر، استفاده کرده است. کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین این گوشی برای این بازه قیمتی کاملا راضی‌کننده است و حتی شاید بتوان گفت گوشی A34 از حد انتظار یک گوشی میان‌رده هم فراتر رفته است.

در مجموع باید گفت که Samsung Galaxy A34 باوجود تغییرات بسیار اندک نسبت به نسل قبل هنوز هم با توجه به قیمت آن ارزش خرید بالایی دارد.

بهترین گوشی تا ۱۲ میلیون تومان: Xiaomi Note12 Pro

خرید-Xiaomi-Note12-Pro

گوشیRedmi Note 12 Pro  شیائومی از سنت شیائومی در ارائه گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی ولی با امکانات فراوان پیروی کرده است.  گوشی Redmi Note 12 Pro از قاب فلزی یا شیشه‌ای با کیفیت بالا صرف‌نظر کرده و از بدنه پلاستیکی استفاده می‌کند با این حال گوشی طراحی دلربایی دارد. با وزن ۱۸۹ گرم و گواهی IP53 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب، این گوشی یک گزینه سبک و مقاوم برای کاربران است.

در زمینه عملکرد، استفاده از اسنپدراگون ۴ نسل ۱ این گوشی را به یکی از اولین دستگاه‌هایی تبدیل کرده است که از این پردازنده بهره‌مند شده است. در اجرای بازی‌ها، گوشی به خوبی عمل می‌کند و کاربر با هیچ مشکلی رو‌به‌رو نخواهد شد که با توجه به بهره بردن گوشی از پردازنده گرافیکی Adreno 619 قابل پیش‌بینی است. با این حال، اگرچه می‌توانید بازی‌ها را با کیفیت مناسب اجرا کنید، اما ممکن است در برخی موارد نیاز به کاهش جزئیات گرافیکی داشته باشید.

با توجه به نقاط قوت صفحه نمایش AMOLED با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژ سریع،گوشی Redmi Note 12 Pro  یک گزینه مناسب در محدوده قیمت خود محسوب می‌شود. جایگزین‌های احتمالی این گوشی در بازار از جمله Samsung Galaxy A34 5G و نسخه Redmi Note 12 هستند.

بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان: Samsung Galaxy A54

خرید-a54

گلکسی A54، این میان‌رده قدرتمند سامسونگ با دستانی پر به بازار آمده تا تمام رقبا را به چالش بکشد. طراحی ظاهری گوشی شباهت زیادی به پرچمدارهای سامسونگ دارد و از جنس گلس برای پشت گوشی استفاده شده، که کیفیت ساخت بالایی دارد و ظاهر زیبایی به گوشی می‌بخشد.

صفحه نمایش ۶.۴ اینچی با پنل Super AMOLED و رزولوشن ۱۰۸۰۲۴۰۰x، تصاویر کاملا زنده و رنگ بندی بسیار جذابی را می‌سازند. این گوشی همچنین دارای گواهی IP67 برای مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار و مایعات به عمق ۱ متری و تا ۳۰ دقیقه است. رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و استاندارد +HDR10 همراه با حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیتی آن  از نظر بصری گلکسی A54 به یک محصول کاملاً درخشان مبدل نموده است.

گوشی A54 با تغییرات محدود در بخش دوربین نسبت به نسل قبلی خود، به عنوان یک گوشی میان‌رده در بازار حضور دارد. حذف دوربین عمق‌سنج و استفاده از دوربین ۵۰ مگاپیکسلی به جای ۶۴ مگاپیکسلی، از جمله تغییرات این گوشی نسبت به قبل است هرچند دوربین اصلی همچنان کیفیت بسیار خوبی برای یک گوشی میان‌رده دارد و تصاویر با رنگ‌بندی خوب و جزئیات بالا ثبت می‌شوند لرزشگیر اپتیکال و دوربین فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی متوسط آن نیز از دیگر ویژگی‌های دوربین گلکسی A54 است. 

شارژ کامل گوشی فقط یک ساعت زمان می‌برد و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن عملکرد قابل قبولی دارد.

گوشی A54 با چیپست اختصاصی Exynos 1380، نسبت به نسل قبلی (Exynos 1280) از این نظر ارتقاء یافته است. پردازنده اگزینوس ١٣٨۰ شامل ۴ هسته قدرتمند ٢.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 در کنار ۴ هسته کم‌مصرف ٢.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55 ترکیب شده است. پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 همراه با ۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و رم این مجموعه را تکمیل می‌کنند.

به عنوان یک گوشی میان‌رده، گوشی A54 با مشخصات سخت‌افزاری مناسب، به کاربر امکانات کافی را برای تجربه‌ای هیجان‌انگیز و جذاب از یک گوشی میان‌رده در شمایل یک پرچمدار را می‌دهد.

انتخاب جایگزین: Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus

خرید-Xiaomi-Redmi-Note-12-Pro

بزرگترین عضو خانواده Redmi Note 12 از شیائومی، یعنی گوشی Redmi Note 12 Pro Plus روند موفقیت این سری از گوشی‌ها را توانسته حفظ کند. با طراحی منحنی زیبا، صفحه نمایش اولد با نرخ به روزرسانی ۱۲۰ هرتزی، و دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، با یک محصول شگفت‌انگیز طرف هستیم.

از نظر طراحی ویژگی‌ جذاب گوشی Redmi Note 12 Pro Plus طراحی آن در سه رنگ سفید، مشکی، آبی و ترند ادیشن است. قابلیت‌های ضدآب IP53 نیز به گوشی افزوده شده است. هرچند وزن زیاد گوشی (۲۰۸.۴  گرم) کمی آزاردهنده می‌تواند باشد.

صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰p و نرخ به روزرسانی ۱۲۰ هرتز، تجربه بصری عالی ارائه می‌دهد. صفحه نمایش گوشی از فناوری HDR10+ و Dolby Vision نیز پشتیبانی می‌کند.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژ فست ۱۲۰ وات، از دیگر نقاط قوت این گوشی هستند.

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی، اگرچه عملکردی در خور یک دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ندارد، اما تصاویر با کیفیتی را ثبت می‌کند همچنین امکان فیلمبرداری ۸K با ۳۰ فریم در ثانیه و ۴K با ۱۲۰ فریم در ثانیه نیز وجود دارد.

شیائومی  برای گوشی Redmi Note 12 Pro Plus از تراشه مدیاتک دایمنسیتی (MT6877V) با دو هسته Cortex-A78 و شش هسته Cortex-A55، استفاده کرده است. رم ۸ و ۱۲ گیگابایت در کنار حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت نیز برای این گوشی در نظر گرفته است که قابل قبول به‌نظر می‌رسد. همچنین، پردازنده گرافیکی به‌ کار گرفته شده در آن Mali-G68 MC4 است. از نظر عملکردی با این سخت افزار، شما در اجرای چندین برنامه بطور همزمان و اجرای بازی‌های به مشکلی بر نخواهدی خورد و خبری از داغ شدن بیش از حد و کندی گوشی نیست و نقطه قوت این گوشی قدرتمند همین عملکرد درخشان سخت‌افزاری آن است.

از نظر نرم‌افزاری با رابط MIUI 13 برپایه اندروید ۱۲، گوشی به طور کلی گوشی Redmi Note 12 Pro Plus پشتیبانی خوبی دارد  و جایی برای نگرانی نیست.

در مجموع، با وجود شباهت بسیار زیاد به دیگر اعضای خانواده خود، با در نظر گرفتن به ثبات رسیدن قیمت آن در بازار، در رده قیمتی خود ارزش خرید بسیار بالایی دارد و رقیب جدی گلکسی A54  و گلکسیA34  محسوب می‌شود.

کلام آخر

با توجه به مروری که  در این راهنمای خرید گوشی بر بهترین گوشی‌های بازار داشتیم، امیدواریم که اکنون بتوانید با اطمینان خاطر بیشتری گوشی بعدی خود را انتخاب کنید. با وجود تمام موارد ذکر شده، در نهایت انتخاب بهترین گوشی بازار تنها توسط شما و با توجه به نیازها و بودجه شما باید انجام شود. در صورتی که نظر یا پیشنهادی درباره گوشی‌های دیگری که به نظر شما می‌توانند لقب بهترین گوشی بازار در رده خود را به‌یدک بکشند، دارید، خوشحال می‌شویم که آن را در قسمت نظرات این راهنمای خرید گوشی با ما به اشتراک بگذارید. همچنین، برای خرید بهترین گوشی‌های بازار به‌طور تجاری و از واردکننده، می‌توانید به صفحه اول سایت مراجعه کنید.

پیمایش به بالا

خدمات
پس از فروش

اگر محصولی را در اختیار دارید که تحت پوشش خدمات ماست و مشکلی برای شما ایجاد کرده است، مشخصات آن را برای ما ارسال کنید

[breadcrumb]