Transsionغول جدید دنیای موبایل؟ آیا نامی که فراموش خواهد شد؟
مجله داروگ > خبر > Transsionغول جدید دنیای موبایل؟ آیا نامی که فراموش خواهد شد؟
خیلی بعید است که اسم برند ترنشن Transsion به گوشتان خورده باشد. حتی برای بسیاری از فعالان حوزه موبایل نیز نام برند ترنشن خیلی نام آشنایی نیست. اما بد نیست قبل اینکه بگویید “خوب اصلا چرا باید با این اوصاف با این برند آشنا شویم؟” چند آمار را بررسی کنیم و یک مورد رو یادآوری کنیم که این برند تولید کننده است که شامل زیرمجموعه هایی چون Tecno, Itel, Infinix میشه که کاملا شناخته شده هستند و اینفینیکس و تکنو در بازار ایران حضور دارند.
این برند توانسته در ۳ ماهه دوم ۲۰۲۳ حدود ۱۰۲٪ در عراق و در عربستان حدود ۱۳۰٪ افزایش فروش داشته باشد و در قاره آفریقا نیز پرفروشترین برند سال گذشته باشد و همه اینها در حالی است که فروش گوشی موبایل در این مدت در مقیاس جهانی در ۳ ماهه دوم ۲۰۲۳ حدود ۱۰٪ کاهش داشته است. شاید حالا توجهتان را بیشتر جلب کرده باشیم! سوالی که اینجا مطرح میشود این است که آیا ممکن است این برند در بازار ایران نیز نام مطرحی شود یا نه؟ در ادامه این مقاله به بررسی کامل این برند میپردازیم و سعی میکنیم به این سوال پاسخ دهیم پس تا انتهای متن با ما همراه باشید.
معرفی شرکت Transsion
هولدینگ ترنشن یک شرکت چینی است که نام آن با ارائه امار گوشیهای پرفروش بسیار مطرح شد و نمیتوان این برند را بهعنوان یک تولیدکننده نوپا معرفی کند. در واقع ترنشن در سال ۲۰۰۶ فعالیت خود را آغاز کرد و دفتر مرکزی آن نیز در شهر هنگکنگ قرار دارد.
این هولدینگ اولین برند موبایل خود را با نام تکنو وارد بازار کرد. به همین دلیل نیز نام تکنو برای ما آشناتر است. از دیگر محصولات هولدینگ ترنشن باید به اینفینیکس و iTel اشاره کرد.
شرکت Transsion چگونه مطرح شد؟
آمار فروش گوشیهای موبایل در ۳ ماه دوم سال ۲۰۲۳ توسط موسسه تحقیقاتی به نام کانالیز اعلام شد. در این نتایج باز هم سامسونگ توانست رتبه اول را بهدست بیاورد. پس از آن نیز برند اپل ۱۷درصد از بازار جهانی را از آن خود کرد.
شیائومی و اپو نیز به ترتیب در جایگاه سوم و چهارم قرار گرفتند. البته آمار فروش تمام این شرکتها نسبت به گذشته با افت همراه بود. آنچه که باعث تعجب همه افراد شد حضور شرکت ترنشن در این آمار بود.
هولدینگ ترنشن در ۳ ماه دوم سال توانست به مجموع فروش ۲۲.۷ میلیون گوشی هوشمند دست یابد که نتیجه آن حضور در رتبه پنجم پرفروشترین تولیدکنندههای موبایل و شناختهشدن این برند در سطح جهان بود.
Transsion در کدام کشورها فروش داشتند؟
با توجه به اینکه محصولات این شرکت چینی در کشورهای اروپایی و غربی دیده نمیشود احتمالا به این فکر کنید که بازار این گوشیهای هوشمند کجاست؟ در واقع ترنشن تمرکز خود را بر تامین نیاز بازار کشورهای آفریقایی و خاورمیانه گذاشته است.
امروز میتوان موبایلهای هوشمند و باکیفیت این برند را در کشورهای آفریقایی، آمریکای لاتین، آسیای جنوبی و آسیای جنوب شرقی بهراحتی پیدا کرد. در واقع قیمت مناسب و ارائه بهروزترین خدمات در موبایلهای ترنشن باعث افزایش فروش این محصولات و ورود هولدینگ ترنشن به لیست پرفروشترین تولیدکنندگان موبایل شد.
آشنایی با محصولات ترنشن Transsion
Transsion با ارائه محصولات تحت برندهای تکنو، اینفینیکس و iTel شناخته شده است. این برندها در ایران نیز شناخته شدهاند مخصوصا برند اینفینیکس. تکنو با تمرکز بر فناوری و قابلیتهای پیشرفته، اینفینیکس با توجه به طراحی جذاب و اندازه مناسب، و iTel با تأکید بر قیمت مناسب و ارائه گزینههای مختلف برای افراد با بودجه محدود در بازار حضور دارند. این تنوع در محصولات امکان ارائه گزینههایی برای همه نوع کاربران را فراهم کرده است. البته این برندها در بازار ایران موفقیت قابل توجهی پیدا نکرده اند.
در بین چینیها آیا Transsion حرفی برای گفتن دارد؟
درست است که برند Transsion با نامهای تکنو، اینفینیکس و iTel به تازگی موفقیتهای خیرهکنندهای در بازارهای آفریقا و خاورمیانه افزوده بدست آورده است. با وجود اینکه این برند نام آشنایی مانند شیائومی یا هواوی ندارد، اما در چندین کشور موفقیتهای قابل توجهی کسب کرده است. در مقایسه با شیائومی، Transsion واضحاً فروش کمتری داشته است. هرچند محصولات Transsion معمولاً در رده قیمتی پایینتر قرار دارند ولی از لحاظ کیفیت، در مقایسه با شیائومی کیفیت نسبتاً پایین تری دارند و همینطور این برند طرفدارانی کمتری دارد که به این برند وفادار باشند علیالخصوص در مقابل شیائومی. برند هواوی نیز که به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان جهان با محصولات متنوع و فناورانه شناخته میشود هم فروش بیشتری در بازارهای خاورمیانه داشته و هم در بنچمارکها عملکرد بهتری ارائه داده است. با این حال، تحریمهای گوگل پاشنه آشیل برند هواوی محسوب میشود که باعث محدودیت در دسترسی به خدمات اینترنتی و نرمافزارهای محبوب گوگل شده است. البته راههایی برای دورزدن این تحریمها نیز وجود دارند. برای مطالعه این روشها میتوانید به این صفحه مراجعه کنید.
Transsion در مقابل سامسونگ؟ نه متشکرم!
برند Transsion با تمرکز بر بازارهای آفریقا و خاورمیانه، در مقایسه با رقبای بزرگ مانند سامسونگ، قطعاً در جلب توجه و فروش در جایگاه بسیار پایینتری قرار دارد. در مقابل سامسونگ به عنوان یکی از پیشوایان صنعت موبایل، با فناوریهای برتر، طراحی مدرن، و ارائه محصولات متنوع، به عنوان پرفروشترین برند در مناطق خاورمیانه شناخته میشود. سامسونگ بهطور خاص در بازار ایران با داشتن حدود ۵۰٪ از بازار، بهعنوان یکی از برندهای محبوب و معتبر در این منطقه شناخته میشود. فناوریهای نوین، ارتقاء مداوم در کیفیت دوربین، و تجربه کاربری بهتر از ویژگیهایی هستند که این برند محبوب را در جایگاه بالاتری به نسبت برندهای چینی قرار داده است.. با این حال، Transsion با ارائه گوشیهایی در رده قیمتی پایینتر، به جمعیت با بودجه محدود خدمت میکند و بازار خود را در مناطق مختلف جهان گسترش داده است، اما هنوز تفاوت چشمگیر آن با برندهای معتبر مانند سامسونگ به وضوح به چشم میخورد.
Transsion در ایران؟
با توجه به قیمت مناسب گوشیهای این برند نسبت به رقبا، شاید بنظر برسد که خرید عمده گوشی از این برند و زیرمجموعههای آن میتواند سودآور باشد اما باید یادآوری کنیم که زیرمجموعههای این برند مثل اینفینیکس در ایران حضور دارند ولی سهم بسیار ناچیزی از بازار ایران را در اختیار دارند. همینطور وفاداری به برندهای محبوبتر مثل شیائومی و سامسونگ و اپل در میان کاربران ایرانی بسیار بالاست و قانع کردن این کاربران به خرید برند دیگری که کیفیت بالاتری نیز ندارد کار تقریبا ناممکنی است. در مجموع با وجد اینکه احتمال ورود دیگر زیرمجموعه های این برند به بازار ایران در آینده وجود دارد ولی احتمال سودآور بودن خرید عمده گوشی از این برند در حال حاضر بسیار کم بنظر میرسد.